+45 2757 8557

Case: ArbejdsmiljøCentret fik en ny og professionel hjemmeside

ArbejdsmiljøCentret ønskede at fremstå mere professionel. De kontaktede mig derfor, for at få lavet en ny hjemmeside som ikke blot skulle fremstå mere professionel, men også være mobilvenlig og søgemaskineoptimeret.

Vi snakkede derfor frem og tilbage, så jeg kunne danne mig et indtryk af, hvem ArbejdsmiljøCentret var. Herefter lavede jeg forskellige design udkast inden jeg begyndte på selve hjemmesiden, som vi kunne snakke ud fra, for at finde frem til ArbejdsmiljøCentrets nye identitet.

Derefter begyndte jeg, at lave et test site, hvor de løbende kunne følge med i udviklingen af deres nye hjemmeside. Derved var de hele tiden opdateret på, hvad der skete.

Hele processen har været det man kalder en iterativ proces, hvor man udvikler og tester hele tiden, hvilket også har gjort at resultatet er blevet rigtig godt!

Se hjemmesiden her.

Hvem er ArbejdsmiljøCentret?

ArbejdsmiljøCentret er blandt de tre største autoriserede arbejdsmiljørådgivere i Danmark. På mindre end 2 år har ArbejdsmiljøCentret formået, at fordoble deres organisation. ArbejdsmiljøCentret har mere end 50 konsulenter og har fire afdelinger i landet.

Bliv ringet op og modtag et uforpligtende tilbud i dag