+45 2757 8557

Lige nu er der mere end 50.000 WordPress plugins, som du kan benytte sig af. Jeg kommer her med en liste af gratis WordPress plugins til din WordPress hjemmeside, som kan være til stor gavn. Mange af disse gratis WordPress plugins er såkaldte “Freemium” plugins. Det betyder at du kan benytte deres basis funktionalitet gratis, men hvis du vil have mere, så skal du betale for det. Med “Must-Have” menes der ikke, at alle disse gratis WordPress plugins er nødvendige for lige netop din hjemmeside eller webshop.

Her finder du listen over de 17 gratis WordPress plugins, som er et “Must-Have” til din hjemmeside eller webshop

Contact Form 7

1. Contact Form 7

Contact Form 7 er måske det populæreste kontaktformular plugin til WordPress. Du kan på få minutter skabe en kontaktformular uden, at skrive en eneste linje kode. Derudover understøtter Contact Form 7 bl.a. CAPTCHA, som bekæmper spam.
Aktive installeringer: 3+ millioner
Rating: 4,5 ud af 5

All in one wp migration

2. All-in-One WP Migration

Med All-in-One WP Migration kan du nemt migrere HELE din hjemmeside, fra staging til live eller omvendt. Du kan enten eksportere eller importere din hjemmeside med et enkelt klik. Herefter kan det tage noget tid afhængigt af, hvor stor din hjemmeside er.
Når migreringen er afsluttet vil du blive bedt om, at gå ind og gemme dine permalinks to gange. Herefter er hele processen afsluttet og du har nu flyttet din hjemmeside, fra et sted til et andet på kun få minutter. Nemt, ikke?
Note: Du kan eksportere eller importere din hjemmeside, hvis den ikke fylder mere end 512mb ellers skal du købe dig til mere plads.
Aktive installeringer: 400.000+
Rating: 5 ud af 5

3. Yoast SEO

Det er ikke for sjov, at dette plugin har over 3 millioner aktive installeringer. Yoast SEO hjælper jer med søgemaskine optimering for jeres hjemmeside, og det er måske det bedste plugin til det, og så er det endda gratis.
Med dette plugin har I mulighed for, at ændre SEO titler og meta beskrivelser, det inkluderer automatisk XML sitemaps og meget mere.
Læs mere om Yoast SEO.
Aktive installeringer: 3+ millioner
Rating: 5 ud af 5
Safe Redirect Manager

4. Safe Redirect Manager

Safe Redirect Manager er et plugin, der gør det nemt for jer, at lave et redirect fra en URL til en anden. Med dette plugin har I mulighed for, at vælge følgende seks HTTP Status Codes:

  • 301 Moved Permanently
  • 302 Found
  • 303 See other
  • 307 Temporary Redirect
  • 403 Forbidden
  • 404 Not Found

Den mest populære er 301 Moved Permanently, hvis I skal lave et redirect fra en URL til en anden. Som en brugbar feature, har I mulighed for, at eksportere og importere jeres redirects.
Aktive installeringer: 30.000+
Rating: 5 ud af 5

5. Broken Link Checker

Da vi allerede er inde i URL snakken og redirects, så vil vi også gerne nævne Broken Link Checker. Dette plugin scanner jeres hjemmeside efter broken links og manglende billeder. Broken links er “døde” sider, hvor fejlen 404 kan komme frem.
Broken links er ikke bare irriterende, de kan samtidig skade jeres tekniske SEO arbejde. Har I mange broken links kan det være med til, at forringe brugeroplevelsen på jeres hjemmeside og det bryder Google sig ikke om, så det kan være med til, at påvirke jeres synlighed i søgemaskinerne. Derfor er Broken Link Checker et super godt og gratis “Must-Have” plugin, som kan være nødvendigt for jeres hjemmeside.
Aktive installeringer: 500.000+.
Rating: 4 ud af 5.

6. iThemes Security (Better WP Security)

Sikkerhed betyder alt for jeres hjemmeside. Med iThemes Security kan I sikre jeres hjemmeside mod hacker angreb og som de selv nævner, så tilbyder de mere end 30 måder, at beskytte jeres hjemmeside mod hacker angreb.
Dette plugin kan bl.a. scanne jeres hjemmeside for malware og andre sårbarheder, som kan være med til, at gøre jeres hjemmeside usikker. Den kan blokere personer, der bruger for mange forsøg på, at logge ind på jeres hjemmeside og som er kendt for at hacke. I kan også ændre jeres log ind URL, som I bruger til at logge ind i jeres WordPress administration og meget mere.
Aktive installeringer: 800.000+
Rating: 4,5 ud af 5
Add This

7. AddThis

AddThis er et af de mest populære plugins, hvad angår sociale medier. Med dette plugin har I flere muligheder for, at dele jeres nyheder, sider, blogindlæg og meget mere. I har derudover selv mulighed for, at vælge om I vil vise dele-knapper, likes, relaterede blogindlæg / nyheder, tilmelding til nyhedsbrev og promovering af udvalgte sider.
Aktive installeringer: 200.000+.
Rating: 5 ud af 5

8. ManageWP Worker

Opdatering af WordPress og dets plugins kan være uoverskueligt, især hvis I har mange hjemmesider, som I skal vedligeholde. ManageWP Worker er et plugin, som kan håndtere alle jeres hjemmesider. I kan opdatere alle jeres hjemmesider med ét klik, nemmere bliver det ikke. Derudover tilbyder de andre funktionaliteter, som månedlig (gratis) eller daglig backup (2$ om måneden). Derudover kan I også følge med i, hvor mange besøgende, der har været på jeres hjemmeside fra ManageWP’s dashboard.
Aktive installeringer: 400.000+
Rating: 4,5 ud af 5
Jetpack

9. Jetpack

Jetpack er ikke bare et plugin, men mere en kollektion af addons, som hver især har deres egen funktionalitet. Dette plugin er lavet til, at sikre jeres hjemmeside mod hacker angreb, øge trafikken på jeres hjemmeside og engagere jeres brugere. Derudover tilbyder de også et hav af themes, slidere, hurtig load-time og meget mere.
Aktive installeringer: 3+ millioner
Rating: 4 ud af 5
W3 Total Cache

10. W3 Total Cache

Der er ikke noget mere irriterende, end en hjemmeside som er langsom. W3 Total Cache optimerer brugeroplevelsen og jeres SEO, ved at øge ydeevnen på jeres hjemmeside, så den loader hurtigere. Det gør W3 Total Cache bl.a. ved, at komprimere og cache jeres filer på hjemmesiden.
Aktive installeringer: 1+ millioner
Rating: 4,5 ud af 5

11. WP Smush.it

WP Smush.it er et prisvindende plugin, der kan optimere, komprimere og gøre jeres billeder mindre uden, at miste kvaliteten. Det er nemt og med et klik, kan du lave en “bulk smush”, der kan komprimere og optimere op til 50 billeder på én gang.
Aktive installeringer: 700.000+
Rating: 5 ud af 5
Relevanssi

12. Relevanssi

Relevanssi er et plugin til søgning på hjemmesider og som de selv nævner, så fixer de WordPress’ egen søgefunktion, da “WordPress search sucks”. 
Når I søger efter et specifikt ord eller sætning, så sørger Relevanssi for, at highlighte ord, der indgår i jeres søgning. På den måde skaber det et meget bedre overblik over søgeresultatet, end WordPress’ egen søgefunktion. I har herudover også mulighed for, at vælge om man kun skal søge efter nyheder eller sider, bedste resultat først og nyeste nyhed / blogindlæg først.
Aktive installeringer: 100.000+
Rating: 4,5 ud af 5
Theme Check

13. Theme Check

Hvis I selv udvikler temaer til WordPress, så er det her et rigtig godt plugin. Theme Check tjekker om jeres tema up-to-date med WordPress seneste standarder, og hvad der er bedst i praksis.
Aktive installeringer: 100.000+
Rating: 4,5 ud af 5
 
BJ Lazy Load

14. BJ Lazy Load

Her er endnu et plugin, som kan optimere hastigheden på jeres hjemmeside. Har I mange billeder på jeres hjemmeside, så er BJ Lazy Load noget for jer. BJ Lazy Load erstatter jeres billeder med placeholders, så jeres hjemmeside ikke vil loade langsomt på grund af for tunge billeder. Derved vil brugeroplevelsen være bedre på jeres hjemmeside og load tiden vil blive forøget.
Aktive installeringer: 50.000+
Rating: 4 ud af 5
SumoMe

15. SumoMe

SumoMe minder lidt om Jetpack, et plugin med en masse addons. SumoMe tilbyder alt fra lead generering, e-mail-liste opbygning og hjemmeside promovering. Derudover tilbyder de også deleknapper til diverse sociale medier, billeddeling og pop-ups med call-to-action knapper.
Aktive installeringer: 100.000+
Rating: 4,5 ud af 5
Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd

16. Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd

Er I gang med, at udvikle jeres hjemmeside og mangler I en “Kommer Snart” forside? Så er Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd et super godt og yderst brugervenligt plugin. I kan på ingen tid opsætte en flot forside, hvor I har mulighed for, at integrere en tilmeldingsformular til jeres nyhedsbrev, video baggrund, nedtæller, animationer og så er det selvfølgelig responsivt.
Aktive installeringer: 300.000+
Rating: 5 ud af 5
ShortPixel

17. ShortPixel

Endnu et billedoptimerings plugin, som kan gøre jeres hjemmeside hurtigere. ShortPixel er en ny spiller på markedet, hvad angår billedoptimering. ShortPixel har et brugervenligt UI (User Interface), hvor I har en masse muligheder for, at bestemme hvordan jeres billeder skal komprimeres og optimeres.
I har mulighed for, at optimere op til 100 billeder med ét klik. Et stort plus ved ShortPixel er, at man kan restore sine billeder efter de blev optimeret og der gemmes altid en backup af jeres billeder. Ydermere kan I se statistikker over de billeder, som er blevet optimeret og komprimeret.
Aktive installeringer: 40.000+
Rating: 4,7 ud af 5
 
Kan du komme på andre gratis WordPress plugins, som ikke er med på denne liste – så send os gerne et hint på [email protected]


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser, gennemsnit: 5.00 ud af 5)
Loading...

Bliv ringet op og modtag et uforpligtende tilbud i dag