+45 2757 8557

Page builder plugins er de seneste par år, blevet utrolig populære til opbygning af WordPress hjemmesider.
Der findes flere forskellige udbydere af page builders til din WordPress hjemmeside, men hvilket skal man vælge, hvad kan det og hvad koster det?
I denne Beaver Builder anmeldelse kommer vi ind på, hvilke funktioner du har rådighed over, priser og hvordan du sætter en side op.

Kort fortalt

Beaver Bulder er et drag-and-drop page builder plugin, til opbygning af hjemmesider. Dette plugin har til formål, at gøre opbygning af hjemmesider, så nemt som muligt.
Med andre ord:

 • Du kan opbygge dine sider ved, at trække og slippe elementer som du gerne vil benytte på din side.
 • Du behøver ikke, at være en haj til HTML og CSS for, at kunne opbygge din hjemmeside.
 • Beaver Builder virker stort set til alle WordPress themes, der er på markedet. Du kan også vælge, at tilkøbe Beaver Builders eget theme.
 • Du kan redigere live i frontenden, så du nemt kan se dit resultat med det samme.

Alle ovennævnte betyder, at Beaver Builder kan være til nytte for mange. Om du er nybegynder eller udvikler, så kan Beaver Builder helt sikkert optimere dit arbejde på en hurtigere og effektiv måde.
Lad os se nærmere på Beaver Builders funktioner.

Funktioner

Kernen af Beaver Builder kan opdeles i to dele. Der er Beaver Builder Plugin, som bruges til opbygning af hjemmesider med fokus på indhold og så er der Beaver Builder Theme, som er specialt bygget til, at arbejde med Beaver Builder Plugin, hvilket gør det endnu mere funktionelt.
Her er nogle af de mest signifikante funktioner, som Beaver Builder Plugin tilbyder:

 • Du kan redigere i sider (pages) og indlæg (posts).
 • Du behøver ikke, at have viden indenfor HTML og CSS.
 • Du kan nemt trække og slippe elementer rundt på din side.
 • Der er mere end 30 færdige side skabeloner til rådighed (landingssider og indholdssider).
 • Du kan gemme dine egne layouts og bruge dem igen og igen.
 • Der er et Beaver Builder Theme, som giver dig en række foruddefinerede layouts, når du bygger din hjemmeside fra bunden.
 • Beaver Builder virker stort set til alle WordPress themes.
 • Beaver Builder er SEO optimeret.
 • Du kan importere og eksportere dine layouts til andre hjemmesider.
 • Kompatibelt med WooCommerce.
 • Alt indhold du producerer med Beaver Builder er optimeret til mobilvisning.

Der er virkelig meget, der venter på dig med Beaver Builder. Måske synes du det kan virke uoverskueligt med alle de forskellige funktioner, men det er faktisk lige til, at gå i gang med.
Det vil vi selvfølgelig komme ind på senere i denne anmeldelse, men lad os først se på priserne.

Priser

Der er ikke mange ting her i livet, som er gratis og det gælder desværre heller ikke Beaver Builder.
Her er priserne på deres tre forskellige løsninger:
Beaver Builder Anmeldelse: Priser
Beaver Builder er måske ikke den billigste løsning, men i modsætning til konkurrenterne, så kan du benytte Beaver Builder på så mange hjemmesider du har lyst til, uanset hvilken løsning du vælger.
De løsninger som Beaver Builder tilbyder, mener vi at Standard og Pro er dem, som giver mest mening. Er du allerede komfortabelt med et tema, men mangler en page builder, så er det Standard løsningen, som du skal kaste pengene efter, men ønsker du som en langsigtet løsning, at benytte Beaver Builder Theme, så er det Pro løsningen, som du skal vælge.
Det er desværre ikke muligt, at få en 14 dages prøve tid med Beaver Builder. Du kan dog prøve en demo af Beaver Builder, hvilket fungerer rigtig godt og giver et fint indblik i, hvor brugervenligt og nemt det er, at gå til.

Sådan sætter du en side op med Beaver Builder

Når du arbejder med Beaver Builder har du to muligheder:

 1. Du kan vælge et eksisterende layout, som du kan arbejde ud fra.
 2. Du kan selv bygge dit eget layout.

Hvis du går med den første mulighed, så kan du enten vælge layouts fra Landing Pages og Content Pages
Beaver Builder Anmeldelse: Layouts
Landing Pages bliver brugt til markedsføring- og salgsformål. Det kunne f.eks. være til din forside, produktside og andre salgssider på din hjemmeside. Content Pages giver dig mulighed for, at lave flotte sider med mere indhold. Det kunne f.eks. være kontakt-side, om-side, portefølje osv.
De forskellige Landing Pages er mærket til forskellige formål. Det gør det nemmere for dig, at vælge en landingsside, som passer til din virksomhed. (Se billedet oven over denne tekst)
Det samme gælder for Content Pages, der også fint er mærket med forskellige formål. Her har Beaver Builder pre-defineret sider, som About Me, About Us, Portfolio, Contact, FAQs og mange flere.
Når du har valgt en skabelon eller hvis du vil starte fra bunden, så er det på tide, at opbygge / redigere sidens struktur. Det er det vi skal fokusere på nu, i næste sektion af denne anmeldelse.

Opbygning af side

Sådan her kan en side opbygges i Beaver Builder, men det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan du vil opbygge din side. Men det er et fint billed på, hvordan Beaver Builder fungerer:
Beaver Builder Anmeldelse: Opbygning
Som vist på billedet, så er der en struktur. Det er netop gjort for, at kunne gøre det så nemt for alle, at kunne opbygge en side og forstå den.
På hver side kan du:

 • Have et hvilket som helst antal rækker/rows.
 • Have rækker/rows, som kan opdeles i et hvilket som helst antal kolonner/columns.
 • Have kolonner/columns, som kan indeholde et hvilket som helst antal indholdsblokke.
 • Have indholdsblokke, som kan indeholde et hvilket som helst antal billeder, tekst, video, counters osv.

En af de bedste ting når du opbygger din side er, at du kan trække og slippe (drag-and-drop) elementer til din side. Det betyder, at du så nemt som ingenting, kan flytte rundt på dine elementer:
Beaver Builder Anmeldelse: Drag and Drop
Når du skal tilføje rækker og kolonner er det også super nemt. Det eneste du skal gøre er, at gå til den sidebar, som er vist i højre side:
Beaver Builder Anmeldelse Rows
Herfra kan du vælge følgende:

 • Row Layouts – Det er også her du vælger kolonner.
 • Basic Modules – Her kan du vælge overskrifter, tekst, lyd, video osv.
 • Advanced Modules – Her er de lidt mere avancerede elementer, som navnet også antyder. Du kan bl.a. vælge galleri, sidebar, FAQ, ikoner, knapper osv.
 • WordPress Widgets – Her kan du vælge WordPress’ egne widgets og implementere dem i dit design.
 • Saved Rows – Her kan du gemme dine rækker, det kan være smart hvis man skal genbruge dem.
 • Saved Modules – Ligesom rækkerne kan du også gemme elementer.

Efter du har bygget din side færdigt, skal du klikke på done oppe i højre hjørne og så vil Beaver Builder publicere dine ændringer.
Samlet set fungerer redigering af indholdet i Beaver Builder super godt. Desuden er interaktion med Beaver Builder nemt, og du kan nemt opnå resultater, der ellers ville koste dig mange penge, hvis du skulle ansætte en designer.
NB! En ting som er vigtigt at påpege er, hvis du bruger Beaver Builder med dit nuværende tema (ikke Beaver Builder Theme), er der begrænsninger for, hvad Beaver Builder kan gøre. Når det er sagt, så vil der i de fleste tilfælde ikke være problemer, hvis dit tema er mobilvenligt.
Men hvem skal så benytte sig af Beaver Builder? Det kommer vi nærmere på i næste afsnit af denne Beaver Builder anmeldelse.

Hvem er Beaver Builder bedst egnet til?

Efter vi har arbejdet med Beaver Builder, så ser vi følgende der kunne have mest gavn af Beaver Builder:

 • Personer der ønsker, at skabe flot indhold til deres hjemmesider og som ikke har den store viden indenfor HTML og CSS.
 • Udviklere og designere der laver hjemmesider til klienter.

Beaver Builder er et meget brugervenligt plugin. Selvom du ikke ved noget om, at opbygge eller administrere hjemmesider, vil du stadig være i stand til, at kunne skabe fantastiske sider med Beaver Builder’s træk og slip-funktioner.
Med Beaver Builders frontend redigering kan du se dit resultat med det samme. Det er dog ikke muligt, at redigere i din side i backenden med Beaver Builder, i modsætning til mange af konkurrenterne, hvor du både kan redigere i frontenden og backenden.
Hvis du vil udvikle hjemmesider til kunder, så kan Pro løsningen være noget for dig. Her får du Beaver Builder Theme med i løsningen.
Beaver Builder Plugin fungerer bare perfekt med Beaver Builder Theme, så hvis du som en langsigtet løsning vil udvikle flotte hjemmesider til kunder hurtigt, så er Pro løsningen noget for dig.
Du behøver ikke længere bekymre dig, når dine kunder anmoder om ændringer eller nye elementer, da der ikke er behov for at ombygge noget med Beaver Builder – du kan bare trække og slippe elementer på plads. Det er nemt!
Og hvis vi lige opsummerer dette afsnit i vores Beaver Builder anmeldelse, så skal du have Beaver Builder, hvis du vil:

 • Opbygge flotte hjemmesider nemt og hurtigt.
 • Have pre-definerede layouts, så du ikke skal bygge noget fra bunden.
 • Undgå en for stejl læringskurve.

Groft sagt kan alle bruge Beaver Builder. Det handler om hvad dine behov er, og hvad du er villig til at betale.
Lad os hoppe videre til det sidste afsnit i denne anmeldelse.

Beaver Builder Anmeldelse: Konklusion

Er Beaver Builder det bedste page builder plugin på markedet? Det er svært, at sige da folk har forskellige behov, og der er også andre rigtige stærke konkurrenter på markedet.
Hvis vi f.eks. ser på de gratis page builder plugins, der er på markedet, så er der Live Composer og det meget populære SiteOrigin Page Builder, der begge kan tilbyde mange features og har et stort community.
Den mest populære løsning på markedet på nuværende tidspunkt er Visual Composer. Det koster 34$, hvilket er noget billigere end Beaver Builder, men til gengæld så kan du kun bruge Visual Composer på ét site, i modsætning til Beaver Builder.
Læs bl.a. Authority Hacker’s blogindlæg om de forskellige page builders til WordPress.

Fordele ved Beaver Builder

 • Intuitiv og brugervenligt interface.
 • Opbygge flotte hjemmesider med drag-and-drop funktion.
 • Mange brugbare skabeloner.
 • En bred vifte af forskellige elementer, som du kan tilføje til din side.
 • Mobilvenligt
 • SEO optimeret
 • Hvis du skifter page builder eller vælger et andet theme, vil du stadig bevare dit indhold.
 • Du kan bruge Beaver Builder på alle de hjemmesider, som du har lyst til.

Ulemper ved Beaver Builder

 • Det er dyrere end så mange andre page builder plugins.

Måske er du blevet klogere efter, at have læst denne Beaver Builder anmeldelse? Vigtigst af alt er selvfølgelig, hvad dine behov er og hvad du har brug for.


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 bedømmelser, gennemsnit: 5.00 ud af 5)
Loading...

Bliv ringet op og modtag et uforpligtende tilbud i dag