+45 2757 8557

Hvad koster en ny hjemmeside?

Det lyder som et simpelt spørgsmål, men svaret er alt andet end simpelt. For en ny hjemmesides pris bestemmes af en lang række komplekse variationer.

Her vil vi på en sober måde prøve at gennemgå nogle af de faktorer, som har indflydelse på, hvad det koster at få bygget en ny hjemmeside. Vores priser starter fra 12.000 kroner, men bliver påvirket af en lang række faktorer, som du kan læse mere om nedenfor.

Tema eller kodning fra bunden

En af de ting, der har størst betydning for prisen, er, om du kan/vil bruge et eksisterende tema eller om din hjemmeside skal kodes fra bunden.

Der kan være forhold der taler for begge muligheder. Har du meget specifikke ønsker til din hjemmeside og ønsker du fuldstændighed frihed i forhold til design valg, vil det oftest være en god idé at vælge at få den kodet fra bunden.

Er dine tanker mere i en standardiseret retning vil det være anbefaleligt, at vælge et tema, som du herefter personliggør. Da arbejdsmængden er betragtelig større ved, at få siden kodet fra bunden, vil det selvsagt afspejle sig i prisen.

Webshop eller portræthjemmeside

Et andet aspekt, som har stor betydning for prisen for din kommende hjemmeside er, om det skal være en portræthjemmeside eller en webshop. En portræthjemmeside viser hvem du er som person, eller virksomhed.

Den vil typisk indeholde en forside, et antal undersider, nogle animationer enten i form af billede eller video og muligvis en kontaktformular.

Dette er i forhold til tidsbruget, og dermed prisen, betragteligt hurtigere at lave end en opsætning af en webshop. Skal du have bygget en webshop skal hele det bagvedliggende skelet bygges således, at du nemt kan opdatere din nye hjemmeside med nye produkter og kategorier.

Foruden selve skelettet til produkterne til der også integreres en betalingsløsning på din webshop, så du kan få penge for dine varer. Alt sammen faktorer, som øger det samlede tidsforbrug.

Antallet af undersider

Antallet af undersider har ligeledes betydning for den samlede pris. Antallet af undersider er proportionelt med tidsforbruget. Jo flere undersider du skal bruge til din hjemmeside, desto længere tid tager det at lave den.

Når du får lavet en professionel hjemmeside, er det ikke en enkeltstående underside du får lavet. Du får lavet en underside, som lever op til de gældende seo-retningslinjer. Det er med til at sikre, at din hjemmeside bliver set på Google, hvilket må siges at være dens frommeste opgave.

Ekstrafunktioner har også betydning for prisen

Forskellige brancher og hjemmesidetyper har forskellige tillægsbehov til en ny hjemmeside. Er du eksempelvis fysioterapeut, frisør, massør eller negletekniker, kan du have behov for at have en hjemmeside med et indbygget bookingsystem.

En lokalpolitiker kan have brug for en ny hjemmeside med en sign-up form, hvor de besøgende giver samtykke til at blive tilmeldt et nyhedsbrev. Fotografen kan have behov for, at have et slideshow kørende med et eksempel på vedkommendes arbejde.

Fælles for alle disse funktionaliteter er, at de kræver tid for at blive integreret på hjemmesiden.

Dette er med til at forhøje den samlede pris på hjemmesiden, men er også med til at give dine kunder en fuldendt oplevelse.

Leveringstiden på din nye hjemmeside har også betydning for prisen

Vi tilstræber selvfølgelig at levere din hjemmeside hurtigst muligt, men såfremt du har krav til en hastelevering kan dette efterkommes imod et tillæg, som aftales individuelt.

Det får du også med i prisen

Uanset dine valg og specifikationer til en ny hjemmeside får du en hjemmeside, som lever op til de gældende anbefalinger fra Google. Dette er med til at sikre, at din nye hjemmeside har potentiale for, at få en god placering på Google. Dette er den frommeste opgave for din side. At blive vist frem og fundet.

Foruden at være optimeret i forhold til Googles retningslinjer med hensyn til søgemaskineoptimering, så vil hjemmesiden tilmed være optimeret til mobilen. Det betyder at kommer dine besøgende fra mobileenheder vil din nye hjemmeside stadig blive vist korrekt – altså en mobilvenlig hjemmeside.

En ny hjemmeside er ikke en udgift, men en investering

Du skal ikke betragte prisen på din kommende hjemmeside som en udgift. Det er en investering. For ved at vælge os får du en professionel hjemmeside, som, uanset dens funktionaliteter, giver dine besøgende et godt førstehåndsindtryk.

Har du en konkret hjemmesideopgave du gerne vil have løst, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser, gennemsnit: 5.00 ud af 5)
Loading...

Bliv ringet op og modtag et uforpligtende tilbud i dag