+45 2757 8557

Få en professionel hjemmeside fra 12.000 kr.

Skal din virksomhed fremstå mere professionel? Få en moderne og professionel hjemmeside – Kontakt os herunder og du vil blive ringet op hurtigst muligt!Det får du med en ny hjemmeside fra Memorize:

Det får du med en professionel hjemmesideProfessionelt hjemmeside design

Det får du med en professionel hjemmesideMobilvenlig hjemmeside

Det får du med en professionel hjemmesideHastighedsoptimeret

Det får du med en professionel hjemmesideBrugervenligt CMS system

Det får du med en professionel hjemmesideSøgemaskineoptimeret

Det får du med en professionel hjemmesideOpsætning af Google Analytics

Det får du med en professionel hjemmesideIngen skjulte gebyrer

Det får du med en professionel hjemmesideIngen binding

En professionel hjemmeside gør en forskel

Internettet er ét stort tag-selv bord af kunder. Desværre har kunderne rigtig mange muligheder, når det kommer til valg af firmaer og det er nødvendigt at skille sig ud og have en side der står stærkt – både i forhold til konvertering af varme leads, men også i forhold til din placering på Google og andre søgemaskiner.

Din hjemmeside skal afspejle dit firma og præcis hvad du kan tilbyde samtidig med, at den er søgemaskineoptimeret.

Her er det vigtigt med en professionel hjemmeside, som har et mobilvenligt design. Din hjemmesides fornemmeste opgave er at fortælle kunden, hvem du er, hvad du tilbyder, og hvad der gør dig bedre end dine konkurrenter.

En professionel hjemmeside skaber flere henvendelser, og derved kan du opnå mere salg og få en bedre forretning.

Du har behov for en mobilvenlig hjemmeside

Vi lever i en tid, hvor mange tilbringer tid på mobilen. Faktisk bruger 75% af danskerne deres mobil, til at søge på nettet. Hvis din hjemmeside ikke er udviklet og tilpasset forskellige skærmstørrelser, har du risikoen for, at mange potentielle kunder vælger et andet firma at handle hos. Jeg sørger for at udvikle en mobilvenlig hjemmeside til dig, så du ikke mister kunder, men også så du ikke bliver sat i dårligt lys hos søgemaskinerne.

En mobilvenlig hjemmeside giver dig nemlig mere synlighed på Google

Det kan måske lyde lidt vildt, at der ikke skal mere til. Men det er faktisk rigtigt. Fra juli 2018 har Google valgt at implementere mobilvenlighed og hjemmesidehastighed i deres algoritme, når de vurderer din rangering på en mobil-søgning.

Det betyder, at en mobilvenlig hjemmeside får tillagt positiv SEO-mæssig værdi hos Google. Med andre ord vil det sige, at langsomme hjemmesider, der ikke er mobilvenlige, sjældent vil blive vist blandt topresultaterne. Resultatet af ikke at være en af de øverste søgeresultater er, at kunderne ikke kommer til at kende til din eksistens og dermed opnår du ikke det fulde potentiale med dit site.

Når du vælger mig til at udarbejde din hjemmeside, er fokus på at skabe en mobilvenlig og søgemaskineoptimeret hjemmeside. Det første og vigtigste er at få optimeret det visuelle på din hjemmeside til mobilen.

Herefter skal selve hjemmesiden optimeres til mobilen. Dette er en mere teknisk proces, hvor der blandt andet også fokuseres på at optimere hastigheden, når siden loades på en mobil. Det er her vigtigt, at kunderne får samme gode brugeroplevelse, uafhængigt af hvilken enhed der bruges.

En mobilvenlig hjemmeside har et responsivt design

Responsivt design er et udtryk for, at din hjemmeside giver samme gode brugeroplevelse, uanset om kunden anvender en lille mobil, en tablet, eller en pc. Der er her flere elementer, der skal optimeres på hjemmesiden. En af de ting er hjemmesidens bredde.

Du har måske prøvet at bruge din mobil, hvor du har ramt en hjemmeside, du kun kunne se halvdelen af. Størstedelen af tiden går her med at scrolle frem og tilbage for at læse alt indhold. Dette er det præcis modsatte af et responsivt design. Din professionelle hjemmeside skal opbygges, så siden er tilpasset mobilens bredde. Samtidig skal den kunne vises, uanset om mobilen placeres vertikalt eller horisontalt.

Et par af de vigtigste elementer som jeg sørger for er, at:

  • Kunden ikke skal zoome ind eller scrolle fra side til side, for at se alt dit indhold eller dine billeder.
  • Al tekst er letlæseligt og samtidig optimeret til alle enheder.
  • Det skal være nemt og let tilgængeligt at tilgå links, knapper og faner på din hjemmeside.

50% af alle søgninger foretages fra mobilen

Som tidligere nævnt bruger 75% af alle danskere deres mobiler til at foretage søgninger på nettet. Det bør endvidere nævnes, at ud af det totale antal søgninger på nettet foretages 50% af disse fra mobiler. Det betyder for dig, at du har 50/50 chance for, at din kunde sidder ved en pc eller en mobil.

Rigtig mange bruger også mobilen til de indledende informationssøgninger. Hvis din hjemmeside ikke er mobiloptimeret, har du derfor stor risiko for at blive valgt fra på noget så kedeligt som hjemmesidedesign. Du kan tilbyde det absolut bedste produkt, men hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig, betyder det i nogle tilfælde at du taber mulige salg.

Lad mig hjælpe dig med at designe din hjemmeside, så du opnår det fulde potentiale. Med dine ønsker og min ekspertise opnår vi sammen en hjemmeside, der har det indhold, du ønsker, en hjemmeside der er mobilvenlig og hastighedsoptimeret og ikke mindst en brugervenlig hjemmeside.

WordPress er rigtig godt til søgemaskineoptimering

Ja så kom ordet igen – søgemaskineoptimering. Det kan ikke siges nok gange, hvor vigtigt SEO er. SEO er også en af grundene til, at jeg her hos Memorize anbefaler WordPress. Dette CMS er nemlig meget fleksibelt og kan justeres rigtig meget. Som tidligere nævnt, er der mange ting, der skal finjusteres, før en hjemmeside betragtes som mobilvenlig. Den store fleksibilitet, der er i WordPress, gør det muligt at optimere din hjemmeside til SEO.

Kort fortalt er en WordPress hjemmeside det optimale valg, hvis du ønsker en brugervenlig, mobilvenlig, hastighedsoptimeret og professionel hjemmeside til at repræsentere dig og dit firma.

Du er velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan påbegynde din nye professionelle hjemmeside.

Læs mine forretningsbetingelser.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser, gennemsnit: 5.00 ud af 5)
Loading...

Hos Memorize får du altid:

Brugervenligt CMS

Vores hjemmesider og webshops bygger på det populære CMS system, WordPress. Med WordPress har du nem adgang til din hjemmeside eller webshop, hvor du kan ændre tekst, skifte billeder, tilføje produkter m.m.
i

Ugentlig rapportering

Du vil modtage en ugentlig rapportering om, hvordan dit projekt skrider frem, så du kan følge med i processerne.

Daglig backup

Jeg sørger for at tage en daglig backup af dine filer, så jeg hurtigt kan genetablere din hjemmeside eller webshop, hvis uheldet skulle være ude.

Support

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at løse et problem, er du altid velkomne til at kontakte mig på telefon eller email. Så løser vi i fællesskab din udfordring.

Det siger mine kunder

Super samarbejde -og ikke mindst resultat!

Man bliver trygt sat ind i tingene, og ved præcist hvad man får og har man brug for hjælp, svarer de helt utroligt hurtigt!

1000 tak for en sej og funktionel hjemmeside.

Kun ros og varme anbefalinger herfra 🙂

5 stjerner fra kunder

Fredrik

Ejer, Spejl Blank

Efter at have skiftet mellem forskellige web-bureauer, fandt vi endeligt det vi ledte efter hos Memorize:
– Hurtig og fleksibel service
– Lækkert responsivt design
– Den klart bedste pris vi har kunnet finde

5 stjerner fra kunder

Oliver

COO og co-founder, Norlase

Super samarbejde -og ikke mindst resultat!

Kun ros og varme anbefalinger herfra 🙂

5 stjerner fra kunder

Ole

Ejer, Midtjysk-Allroundservice

Bliv ringet op og modtag et uforpligtende tilbud i dag