+45 2757 8557

WordPress hjemmeside

Kunne du godt tænke dig en bruger- og mobilvenlig hjemmeside, hvor du nemt kan redigere i indhold? Så er en WordPress hjemmeside måske noget for dig.

Efter du har læst dette indlæg, skulle du gerne være blevet meget klogere på, hvad WordPress er, samt hvorfor din nye hjemmeside skal være udviklet i det populære CMS, WordPress.

Hvad er WordPress?

WordPress er det man kalder et CMS (Content Management System). Det er et system, hvor du nemt kan styre indholdet på din hjemmeside.

Mere end 75 millioner hjemmesider verden over er bygget på det mest anvendte CMS WordPress. Det tal taler jo egentlig for sig selv. WordPress er et såkaldt open source, hvilket betyder, at du kan få adgang til den fulde kildekode.

At det er et open source betyder også, at IT nørder over hele verden hele tiden sidder og udvikler plugins til WordPress. Når du pludselig står og mangler en funktion, du godt kunne tænke dig at få implementeret, er der garanteret andre et sted i hele verden, der har manglet det samme.

Netop denne tankegang gør, at du altid kan finde et plugin, der giver dig lige præcis den funktion, du efterspørger.

Herudover er WordPress et af de mest brugervenlige CMS-systemer, der gør det muligt for dig, uden ekstra hjælp, at installere og opdatere plugins, rette i tekster på din hjemmeside, tilføje og fjerne billeder og meget mere.

Det skal desuden nævnes, at WordPress er et gratis CMS-system, og du skal derfor ikke betale faste månedlige gebyrer for at kunne bruge systemet.

I stedet betaler du for nogle af de plugins, du har brug for, eller hvis du ønsker et bestemt tema på siden, der ikke er gratis. Der findes dog mange brugbare gratis temaer.

Du kan se eksempler på store virksomheder, som benytter WordPress her.

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

WordPress har en enorm brugerbase, hvilket betyder at du aldrig står alene med et problem. Du kan altid hente hjælp et eller andet sted på det store internet.

Derudover så har du som bruger utrolig nemt ved, at indsætte/rette indhold, billeder og designe din hjemmeside uden den store viden indenfor hverken web design eller kodning.

Bruger du lidt penge på et godt theme som f.eks. Divi, som Memorize er lavet i, så kan du uden nogen former for viden indenfor kodning, lave din helt egen professionelle hjemmeside.

Derudover findes der en masse predefinerede layout, som du i bund grund kun skal ændre teksten i, hvis du ikke ønsker at begive dig ud på dit store design eventyr.

Hvad koster en ny WordPress hjemmeside?

Det er som sådan ikke rigtig noget man kan svare på, da det afhænger af en masse faktorer.

Skal din nye hjemmeside udviklet fra bunden?

Skal det bare være en blog?

Skal du sælge noget på din hjemmeside?

Skal den have forskellige avancerede features?

Det er alle faktorer der er med til, at påvirke hvad prisen for, hvad en ny WordPress hjemmeside vil koste.

Mine priser ligger fra 4.500 kr ex. moms og opefter for en WordPress hjemmeside, men som sagt, så afhænger det meget af antal sider, funktioner, features og design.

Læs mere om hvad en ny hjemmeside koster.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Loading...

Det siger mine kunder

Super samarbejde -og ikke mindst resultat!

Man bliver trygt sat ind i tingene, og ved præcist hvad man får og har man brug for hjælp, svarer de helt utroligt hurtigt!

1000 tak for en sej og funktionel hjemmeside.

Kun ros og varme anbefalinger herfra 🙂

5 stjerner fra kunder

Fredrik

Ejer, Spejl Blank

Efter at have skiftet mellem forskellige web-bureauer, fandt vi endeligt det vi ledte efter hos Memorize:
– Hurtig og fleksibel service
– Lækkert responsivt design
– Den klart bedste pris vi har kunnet finde

5 stjerner fra kunder

Oliver

COO og co-founder, Norlase

Super samarbejde -og ikke mindst resultat!

Kun ros og varme anbefalinger herfra 🙂

5 stjerner fra kunder

Ole

Ejer, Midtjysk-Allroundservice

Bliv ringet op og modtag et uforpligtende tilbud i dag