Hvorfor benytte sig af email marketing?

Ved at benytte sig af email marketing, kan I holde jeres kunder opdateret med de nyeste tilbud. I sikrer herved, at kunden forbliver interesseret i jeres virksomhed.

Inden opsætningen af jeres nyhedsbrev, skal vi have afklaret, hvad jeres det skal indeholde. Herefter skal vi have afklaret hvor ofte det skal sendes ud og hvornår. Vi sørger for, at designe og kode et skræddersyet nyhedsbrev, der er tilpasset til de forskellige email klienter. Vi sætter en MailChimp konto op til jer, så I nemt kan udsende målrettede nyhedsbreve til jeres kunder. Her får I mulighed for, at ændre i indhold, tilføje billeder og oprette email-lister.

Derudover implementerer vi en tilmeldingsformular på jeres hjemmeside eller webshop. Her kan jeres kunder tilmelde sig, til jeres nyhedsbrev. Ydermere kan I også følge med i udviklingen af jeres udsendte nyhedsbrev. Dette har I mulighed for, at gøre fra MailChimps platform.

Vi tilbyder gerne vores hjælp med de vigtigste funktioner i MailChimp, og udsendelse af jeres skræddersyet nyhedsbrev. Hvis I ikke selv har mod på det, så tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale på månedlig eller årlig basis.

Læs mere om vores vedligeholdelsesaftale

Det får I med et skræddersyet nyhedsbrev fra Memorize:

Tilpasset til de forskellige email klienter

Opsætning af MailChimp konto

Opsætning af tilmeldingsformular

Oprettelse af email-lister

Brugervenlig email-marketing platform

Ingen skjulte gebyrer

Mulighed for en vedligeholdelsesaftale

Få et uforpligtende tilbud nu

Med Memorize får I altid:

Brugervenligt CMS system

Vores hjemmesider og webshops bygger på det populære CMS system, WordPress. Med WordPress har I nem adgang til jeres hjemmeside eller webshop. Her kan I ændre tekst, skifte billeder, tilføje produkter m.m.

Daglig backup

Vi sørger for at tage en daglig backup af jeres filer. Hvis uheldet skulle være ude, så kan vi hurtigt genetablere jeres hjemmeside eller webshop.

Ugentlig rapportering

I vil modtage en ugentlig rapportering om, hvordan jeres projekt skrider frem, så I kan følge med i processerne.

Support

Har I spørgsmål eller brug for hjælp til at løse et problem, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon eller email. Så løser vi i fællesskab jeres udfordring.