En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside.

Jeres hjemmeside er jeres virksomheds ansigt udadtil. Den skal gerne kunne afspejle, hvad I kan og hvem I er. Med en professionel hjemmeside, som har et mobilvenligt design, vil jeres virksomhed fremstå professionel og seriøs.

Hvorfor vælge Memorize?

Vi udvikler en brugervenlig, mobilvenlig og professionel hjemmeside af høj kvalitet, der dækker jeres behov. Om I skal have en mindre eller større hjemmeside betyder intet for os, vi står altid klar til at hjælpe jer. Det vigtigste for os er, at I er tilfredse med jeres slutprodukt.

Alle vores hjemmesider bliver udviklet i verdens mest benyttede CMS-system, WordPress. Fordelen ved WordPress er, at det er open source. Det betyder, at I har adgang til den fulde kildekode. Derudover er WordPress yderst brugervenligt og intuitivt. Det gør det let for jer, at installere og opdatere plugins, rette i indhold, tilføje billeder m.m. Hvis I ikke selv har mod på dette eller ikke har tiden, så kan vi tilbyde jer en vedligeholdelsesaftale på månedlig eller årlig basis.

Læs mere om vores vedligeholdelsesaftale

Det får I med en professionel hjemmeside fra Memorize:

En brugervenlig og responsiv hjemmeside

Brugervenligt CMS system, hvor du nemt kan redigere i indhold

Opsætning af Google Analytics

SEO venlig hjemmeside

Mulighed for opsætning af nyhedsbrev

Ingen skjulte gebyrer

Mulighed for en vedligeholdelsesaftale

Få et uforpligtende tilbud

Med Memorize får I altid:

Brugervenligt CMS system

Vores hjemmesider og webshops bygger på det populære CMS system, WordPress. Med WordPress har I nem adgang til jeres hjemmeside eller webshop, hvor I kan ændre tekst, skifte billeder, tilføje produkter m.m.

Daglig backup

Vi sørger for at tage en daglig backup af jeres filer, så vi hurtigt kan genetablere jeres hjemmeside eller webshop, hvis uheldet skulle være ude.

Ugentlig rapportering

I vil modtage en ugentlig rapportering om, hvordan jeres projekt skrider frem, så I kan følge med i processerne.

Support

Har I spørgsmål eller brug for hjælp til at løse et problem, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon eller email. Så løser vi i fællesskab jeres udfordring.