Hvorfor vælge en webshop løsning fra Memorize?

Vil I have flere kunder og sælge mere? Vi udvikler en brugervenlig, responsiv og moderne webshop løsning af høj kvalitet, der dækker jeres behov. Om I sælger ét eller flere produkter, betyder intet for os, vi står altid klar til at hjælpe jer. Det vigtigste for os er, at I er tilfredse med jeres slutprodukt.

Inden vi for alvor skal i gang med jeres webshop, så skal jeres virksomhed have en indløsningsaftale for, at kunne modtage Dankort betalinger og finde et betalingsmodul. En indløsningsaftale kan man ansøge om hos f.eks Nets og Teller. Det er en personlig aftale mellem jeres indløser og jeres virksomhed, hvilket betyder at jeres virksomhed selv stå for oprettelsen af jeres indløsningsaftale. Vi står selvfølgelig klar til rådgivning, hvis I skulle få brug for det.

I kan læse meget mere om en indløsningsaftale her.

Herefter skal jeres virksomhed vælge et betalingsmodul. Her kan jeres kunder betale med Dankort eller et andet betalingskort. Der findes forskellige betalingsmoduler, men vi kan anbefale QuickPay. QuickPay er let, at integrere med jeres webshop og er en af markedets billigste løsninger.

Ligesom vores hjemmesider, bliver vores webshops også udviklet i WordPress med det populære WooCommerce, der er et gratis e-handelsplugin. Det betyder, at I selv ejer jeres webshop og dermed slipper for, at skulle betale månedlige gebyrer. Fordelen ved WordPress er, at det er open source. Det betyder, at I har adgang til den fulde kildekode. Derudover er WordPress yderst brugervenligt og intuitivt. Det gør det let for jer, at installere og opdatere plugins, tilføje produkter, ændre i indhold m.m. Hvis I ikke selv har mod på dette eller ikke har tiden, så kan vi tilbyde jer en vedligeholdelsesaftale på månedlig eller årlig basis.

Læs mere om vores vedligeholdelsesaftale

Det får I med en webshop løsning fra Memorize:

En morderne og responsiv webshop

Brugervenligt CMS system, hvor I nemt kan tilføje produkter og redigere i indhold

Opsætning af Google Analytics

SEO venlig webshop

Opsætning af betalingsmodul

Mulighed for opsætning af nyhedsbrev

Ingen skjulte gebyrer

Mulighed for en vedligeholdelsesaftale

Få et uforpligtende tilbud nu

Med Memorize får I altid:

Brugervenligt CMS system

Vores hjemmesider og webshops bygger på det populære CMS system, WordPress. Med WordPress har I nem adgang til jeres hjemmeside eller webshop, hvor I kan ændre tekst, skifte billeder, tilføje produkter m.m.

Daglig backup

Vi sørger for at tage en daglig backup af jeres filer. Hvis uheldet skulle være ude, så kan vi hurtigt genetablere jeres hjemmeside eller webshop.

Ugentlig rapportering

I vil modtage en ugentlig rapportering om, hvordan jeres projekt skrider frem, så I kan følge med i processerne.

Support

Har I spørgsmål eller brug for hjælp til at løse et problem, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon eller email. Så løser vi i fællesskab jeres udfordring.